Поціновувачам кави мабуть важко уявити ранок, ділову зустріч чи
побачення без філіжанки ароматного напою. Існує безліч способів приготування кави. Але якими б
різними вони не здавались, все грунтується на тому, щоб найкращим чином
використати смакові та ароматичні властивості кавових зерен.
Можна сміливо стверджувати, що варто витратити час на те, щоб приготувати для своїх рідних та друзів філіжанку міцної, ароматної та смачної кави. А можливо ще й потішити їх новим, невідомим рецептом.
На сторінках книг Червоноградської центральної бібліотеки Ви зможете ознайомитись не тільки з походженням кави, історією її розповсюдження країнами та континентами але й багаточисельними рецептами її приготування.
З наближенням спекотного літа, хочеться поділитись з Вами рецептом охолодженої кави Глясе:
Інгредієнти на 1 порцію:
1 ст. ложка кави тонкого помолу,
70 гр. морозива,
цинамон,
шоколадні крихти.
Заварюємо каву, додаємо цукор за смаком і охолоджуємо. Перед подачею до столу наливаємо каву в айриш - келих, кладемо1 кульку морозива, прикрашаємо цинамоном або шоколадними крихтами.
Глясе смакуватиме на десерт.
Пучеров Н. Н. Все о кофе [Текст]/ Н. Н. Пучеров. – К.: Наук. дум., 1987. – 104 с.
Плужников И. И. Чашка кофе [Текст]/ И. И. Плужников. – М.: Пищевая промышленность, 1967. – 96 с.
Можна сміливо стверджувати, що варто витратити час на те, щоб приготувати для своїх рідних та друзів філіжанку міцної, ароматної та смачної кави. А можливо ще й потішити їх новим, невідомим рецептом.
На сторінках книг Червоноградської центральної бібліотеки Ви зможете ознайомитись не тільки з походженням кави, історією її розповсюдження країнами та континентами але й багаточисельними рецептами її приготування.
З наближенням спекотного літа, хочеться поділитись з Вами рецептом охолодженої кави Глясе:
Інгредієнти на 1 порцію:
1 ст. ложка кави тонкого помолу,
70 гр. морозива,
цинамон,
шоколадні крихти.
Заварюємо каву, додаємо цукор за смаком і охолоджуємо. Перед подачею до столу наливаємо каву в айриш - келих, кладемо1 кульку морозива, прикрашаємо цинамоном або шоколадними крихтами.
Глясе смакуватиме на десерт.
Пучеров Н. Н. Все о кофе [Текст]/ Н. Н. Пучеров. – К.: Наук. дум., 1987. – 104 с.
Плужников И. И. Чашка кофе [Текст]/ И. И. Плужников. – М.: Пищевая промышленность, 1967. – 96 с.
Немає коментарів:
Дописати коментар