Жоден
святковий стіл не обходиться без печива або тістечок, а найсмачніший сніданок,
обід або вечеря буде неповним без солодкого.
Зовнішній вигляд,
форма печива багато в чому залежить від фантазії господині. Одна господиня
розкачає корж з пісочного тіста, спече, смаже кремом – тістечко готово, а інша
додасть в тісто горіхи, лимонну або апельсинову цедру, з’єднає два види тіста – і виходить щось
незвичайне.
А ми пропонуємо вам потішити свою родину печивом «Батончики» за рецептом із книги «Кулінарні секрети сестри Ольги».
А ми пропонуємо вам потішити свою родину печивом «Батончики» за рецептом із книги «Кулінарні секрети сестри Ольги».
(Приготувала
бібліотекар Тарадай Ольга)
Приготування ТУТ: Приготуємо смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар