27.01.15

ЗАПАШНИЙ ТА РУМ'ЯНИЙ



    Хліб і сіль в українській хаті завжди були символом гостинності. А найсмачніший хліб пекли тільки вручну, з гарним настроєм,  добрими руками і кожна господиня вкладала в нього свою душу. Домашній хліб був по-особливому святково рум'яним і запашним, наповненим силою безкрайніх українських полів. Тож пропонуємо вам власноруч випекти хліб за одним із
рецептів книги «Чарівна енциклопедія випічки"
Хліб на капустяному листі по словацьки
(Приготувала бібліотекар Тарадай Ольга)
  600 г пшеничного борошна, 400 г води, 30 г дріжджів, 8 капустяних листів, сіль.
Приготування ТУТ: Приготуємо смачно!

Немає коментарів:

Дописати коментар