Кабачкові
оладки рецепт по справжньому літній. В цю пору коли кабачки на всіх прилавках
магазинів, а в деяких господинь і на грядках хоч раз на столі мають бути
кабачкові оладки або як їх ще називають кабачкові деруни.
Рецепт
доволі простий, тут головне знати декілька секретів, які я вам відкрию нижче.
Приготування: Молодий
кабачок почистити, потерти на бурякову терку. Вбити сире яйце, додати 2-3 ст.
ложки борошна, посолити. Перемішати й викладати ложкою на гарячу сковорідку.
Смажити можна на олії чи топленому маслі
Чим хата багата[ Текст]: рецепти / Ірен Фурманова та ін. – вид.2-ге,стереотип.
- К: Урожай, 1993. –256с.
Приготуємо смачно!
Приготуємо смачно!
Приготувала оладки за рецептом. Дійсно дуже смачно. Тільки додала ще терту 1 цибулину.
ВідповістиВидалити