05.06.14

АПЕТИТНА І ЛЕГКА СТРАВА

  Оладки з кабачків – страва нескладна в приготуванні, але дуже смачна, а тому і досить популярна. Крім того, кабачки містять корисну клітковину, тому страви з них – малокалорійні.
  Кабачкові оладки рецепт по справжньому літній. В цю пору коли кабачки на всіх прилавках магазинів, а в деяких господинь і на грядках хоч раз на столі мають бути кабачкові оладки або як їх ще називають кабачкові деруни.
  Рецепт доволі простий, тут головне знати декілька секретів,  які я вам відкрию нижче.
Приготування: Молодий кабачок почистити, потерти на бурякову терку. Вбити сире яйце, додати 2-3 ст. ложки борошна, посолити. Перемішати й викладати ложкою на гарячу сковорідку. Смажити можна на олії чи топленому маслі
  Чим хата багата[ Текст]: рецепти / Ірен Фурманова та ін. – вид.2-ге,стереотип. - К: Урожай, 1993. –256с.
Приготуємо смачно!

1 коментар:

  1. Приготувала оладки за рецептом. Дійсно дуже смачно. Тільки додала ще терту 1 цибулину.

    ВідповістиВидалити